banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

KAYA: “ÇİFTÇİNİN MAĞDUR OLMASINI İSTEMİYORUZ”

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, kendisini makamında ziyaret eden Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Akyürek ve beraberindekiler; Şanlıurfa Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Palmanak ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eriten’e Borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’daki çiftçilerin mağdur olmasını istemediklerini ve çiftçiye gereken desteği vermek için Akyürek ve Şanlıurfa’nın diğer milletvekilleri ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve çiftçiye yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Ticaret Borsası’nı ziyarette bulunan Akyürek ise, Şanlıurfa’daki en büyük sorunun kaçak elektrik kullanımı olduğuna dikkat çekerek bundan sonra abonesi bulunmayan vatandaşın elektrik kullanamayacağını söyledi.    Akyürek, Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından 300 bin ton kapasiteli hububat deposunun yaptırılacağını ve 30 bin tonluk kapasitenin Viranşehir’e ayrıldığını belirtti.  Akyürek, ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından pamuk destekleme alımlarının arttırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği müjdesini verdi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Akyürek ve beraberindekilere  gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında;  Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göktaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Satış da hazır bulunurken İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı M. Emin Mizan, Zahireciler Borsası Başkanı Mustafa Ertürk, Şire Pazarı Dernek Başkanı Mahmut Akar da Akyürek ve Başkan Kaya’ya  pazarcıların sorunları hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.