banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Karaköprü Merkez Alışveriş Merkezi Açıldı

Karaköprü Merkez alışveriş merkezi bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Karaköprü Beldesi merkez mahallesi 35 metre yol üzerinde bulunan merkez alış veriş merkezi bugün saat 17.00’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Merkez alış veriş merkezinin açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan yardımcıları Ömer Göçebeler, Hasan Erik, Çağdaş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kaz ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

 

Açılıştan önce bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, bu tür alış veriş merkezlerinin Karaköprü Beldesine büyük katkı sağladığına dikkat çekerek, İşletmeci Halil Kaz’a yeni alış veriş merkezinin hayırlı olmasını diledi.

 

Merkez alış veriş merkezinin sahibi Halil Kaz açılış törenine katılan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Halil Kaz, amaçlarının Karaköprü’ye hizmet olduğunu bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.