banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Karacadağ Ajanstan 20 milyon TL hibe

Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından Dedeman Otelde " Mali Destek Programları" tanıtım toplantısı düzenlendi.
Düzenlenen toplantıya bürokrasi ve iş dünyasından yoğun katılım oldu.
Mali Destek Programlarına tanıtımını yapan Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun verilen hibe destekleri ve kimlerin yararlanabileceği konusunda katılımcılara bilgi verdi. Hibe destekleri için Son başvuru tarihinin 6 Ocak 2014 belirten Karakoyun,  programlardan herkesin haberdar olması için bilgilendirme toplantılarına devam edeceklerini belirterek proje hazırlamak isteyen girişimcilere proje hazırlama eğitimi verileceğini söyledi.
Potansiyel başvuru sahiplerinin proje hazırlama sürecinde teknik masa desteği sağlandığını da belirten Karakoyun , proje başvurularının 6 Kasım 2013 tarihinden itibaren alınmaya başlayacağını söyledi.
Bölgenin kalkınması için Ajans olarak girişimcilere her türlü desteği verdiklerini belirten Karakoyun bundan sonrada desteklerimiz sürecektir" dedi.
Toplantıda söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ise Şanlıurfalı girişimcilerin Diyarbakır'a göre daha az hibe desteği aldığını belirterek; Şanlıurfalı girişimcilerimiz projelerini daha sağlam ve titiz yapmalıdır. Dedi
Toplantı Karacadağ Kalkınma Ajansından hibe desteği alarak kendi işini kuran veya kapasitesini artıran işadamlarına plaket verilmesinin ardından sona erdi.
Toplantıya Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun, Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman, Cengizhan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe GAP İdaresi Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz, TKDK İl Koordinatörü Mehmet Ekinci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, GAPTAEM Müdürü İ. Hali Çetiner, İlçe Kaymakamlarının yanı sıra bürokratlar ve çok sayıda işadamı katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.