banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Kadınlara Girişimcilik Eğitimi (VİDEOLU)

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve kadın girişimcileri, iş planı kavramıyla tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nda girişimcilere yönelik eğitimler sürüyor. Girişimci ruhuna sahip kadınların bilgi ve deneyim kazanımlarıyla, eğitim sonunda kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek altyapıyı kazanmalarını hedefleyen eğitimler, gruplar halinde devam ediyor. 3. gruba ulaşan eğitim döneminde, bu grupta 30 kadın girişimci adayına daha 10 gün süre ile eğitim verilecek.

Toplam 180 kadının eğitim alacağı program sonunda girişimci kadınların KOSGEB'den 30 bin lira hibe ve 70 bin lira kredi imkânından faydalanmasına Haliliye Belediyesi öncülük etmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.