banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kadınlar ezildi, erkekler parayı aldı VİDEO
İlçenin camikebir mahallesi Hürriyet caddesi üzerinde bulunan PTT binası önünde kucağında çocukları ile sabahın erken saatlerinde toplanmaya başlayan kadınlar uzun süre PTT’ nin açılmasını bekledi.

Saatlerce kucağında çocukları ile sırada bekleyen kadınlar görevlilerin kapıları açması ile birlikte aynı anda içeri girmeye çalışınca izdiham yaşandı.

Yaşanan izdihamda bazı kadınlar yere düşerken kucağında çocukları bulunan kadınlar ve çocukları ezilme tehlikesi geçirdi.

Bağrışmaların ve itişmelerin sonucunda düştükleri yerden kalkan kadınlar bir an önce PTT şubesine girip paralarını almak için büyük çaba sarf ettiler.

PTT Binası önünde kadınların izdihamını izleyen eşleri, kadınların parayı kendilerine getirmesini beklediler.

Öğrenci Parasını bin bir zorlukla alan bir çok kadın PTT şubesi dışında bekleyen eşlerine verdi.

Bazı Erkekler kucağında bebekle eşlerini beklemesi dikkat çekti.

Öğrencilerin annelerine ilköğretimde okuyan kız öğrenci için 45 TL erkek öğrenci için 35 TL paranın ödendiği belirtildi.

İlçede 20 bin ailenin faydalandığı Şartlı Nakil Transferi (ŞNT ) kapsamında 86 bin öğrenci faydalanıyor.

Haber: Lütfü YALGI / Kanalurfa

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.