banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kadın girişimcilerden yeni projeler
Frankurt Scholl Of Managment’in düzenlediği, Uzman Bankacı  Belgin Güzaltan’ın verdiği “Girişimci Olmak İstiyorum’’konulu semineri değerlendirmek üzere Başkan Vildan Polat Başkanlığında ŞUTSO toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.



Önümüzdeki ay kutlanacak olan Girişimcilik haftası nedeniyle bir proje planlayan Kadın Girişimciler Kurulu, toplantıda, Harran Üniversitesi İktisadi ve idari Birimler öğrencilerine girişimcilikle ilgili bir eğitim verilmesini kararlaştırdı. Aralık ayında verilmesi planlanan eğitim için önümüzdeki hafta üniversite yetkilileri ile bir görüşme yapılarak projenin ilk adımları atılacak.



Ayrıca Frankurt Scholl Of Managment’in düzenlediği, Uzman Bankacı  Belgin Güzaltan’ın verdiği “Girişimci Olmak İstiyorum’’ konulu semineri değerlendiren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Şanlıurfa Başkanı Vildan Polat, seminerin yararlı geçtiğini vurgulayarak, gerçekleştirdiğimiz seminerle, ilimizdeki kadın girişimcilerin, girişimcilikle ilgili ciddi anlamda bilgi sahibi olmadıklarını, genel anlamda desteklenmediklerini, kendilerine ait projelerin yeterli derecede önemli görülmediğini ve prosedürleri oluştururken sıkıntılar yaşadığını tespit ettik, inşallah yeni projelerle bu olumsuzlukları bertaraf edecek çalışmalar yapacağız” dedi.



Gerçekleşen toplantıya, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Şanlıurfa Başkanı Vildan Polat, Kurul üyeleri Nezahat Yıldırım, Essum S. Hışırlı, Derya Şen, Gül San, Gülten Uzsoy, İlknur Gök, Büşra Saatçi katıldı. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.