banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Juke ve Micra'yı Erik Otomotiv getirdi

Erik Otomotiv Juke ve Micra’yı Şanlıurfalılara tanıttı.

Nissan’ın yeni modelleri olan Juke ve Micra’nın tanıtım kokteylinde protokol bir araya geldi.Karaköprü Beldesinde Erik Otomotiv tarafından Nissan’ın yeni modelleri yeni alıcıları için tanıtıldı.Verilen Kokteyle Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü Belde Başkanı Hasan Yeşil, Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli misafir katıldı.

Nissan’ın yeni modeli Juke’nin özellikleri:

Teknoloji   Sürüş Keyfi NDSC(Nissan Dynamic Control System)Bluetooh Akıllı Anahtar ve Start-Stop Düğmesi  Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi, Yol Bilgisayarı ve Bluetooth Ünitesi Cruise Control X-TRONIC CVT Otomatik Vites Seçeneği USB Bağlantı Ünitesi, Hava Yastıkları, Otomatik Yanan Farlar ve Yağmur Sensörü ve bir çok özellik bulunuyor.

 

Micra’nın özellikleri:

Bluetooth, MP3 bağlantı ünitesi, Arka park sensörü, Start-Stop düğmesi, Direksiyondan kumandalı müzik sistemi ,yol bilgisayarı ve bluetooth ünitesi, Hız limit uyarı sistemi

Stil sahibi iç dizayn, İç döşemede ferah görünüm, Otomatik klima, Benzersiz dış tasarım

Sıra dışı 15 inç alüminyum alaşımlı jantlar,Ön, yan ve perde hava yastıkları, Otomatik yanan farlar ve yağmur sensöründen oluşan daha bir çok özellikleri barındıran yeni modeller Erik otomotiv tarafından Şanlıurfalı sürücülerin beğenisine sunuldu.

Murat Çiftçi / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.