banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Jet Fadıl: AKP önümüzü açıyor

Jet Fadıl: AKP önümüzü açıyor

Bir dönem dolandırıcıklı gündeme gelen namı diğer Jet Fadıl Habertürk'te Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı.

Bir dönem dolandırıcıklı gündeme gelen namı diğer Jet Fadıl Habertürk'te Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı.

Fadıl Akgündüz yerli otomobil İmza ile ilgili olarak rakip olmak isteyen firmalar baskı yaptığını kaydetti. Akgündüz o gün bizi engelleyenler de biz de iş yapabiliyor derken açıklamlarına şöyle devam etti.


"Önemli olan hükümetin yatırımcıya nasıl baktığıdır. Geçtiğmiz dönemde hükümetler bazı iş adamların yolunu açarken diğerlerinin yolunu açmıyordu. AKP herkese yol açıyor. Bizim önümüzü açıyor. Bizim şirketimizi devletle iş yapmıyoruz." dedi JETPA holdingde 27 şirket vardı diyen Akgündüz "medyanın da içindeydik inter medya da bizimdi" derken Didim otelininde 250 milyon euro değerinde olduğunu söyeldi.


Akgündüz tapusu verilmeyen konutlar ile ilgili olarak ise "ihtiyati tedbir kalkınca tabularda tedbir kalktı 926 konut var. Herkes tapusunu alacak. İnsanlar harçları yatıracak tapusunu alacak. 6bin devre mülk sattı 244 milyon para yatırıldı." dedi.


Akgündüz birkaç milyar euro serveti olduğunu ve daha yolun başında olduğunu kaydetti. 1 milyon çalışana ulaşmayı hedeflediğini kaydeden Akgündüz 1.500 kişi istihdam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.