banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İzol oteline Jet fadıl ortak oldu

Kamuoyunda “Jet Fadıl” olarak bilinen Caprice Group Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz,  Şanlıurfa’da yarım kalan  “İzol Otel”i bitirmeye talip.


Kente  önce teknik heyet gönderip, Akabe semtinde yapımı yarım kalan 24 katlı, otel inşaatını mercek altına aldıran Akgündüz, olumlu haber üzerine  görüşmelerde bulunmak için önceki gün Şanlıurfa’ya geldi,  AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol’la bir araya geldi. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, otel adının “Caprice” olarak belirleneceği öğrenildi.


Yurt içi ve yurt dışında yaptığı otel yatırımlarıyla bilinen Akgündüz, şehrin ‘inanç turizmi’  açısından parlak bir geleceği bulunduğunu hesap ederek, otel projesine sıcak bakıyor.

Faruk Deveci / Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.