banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş Şanlıurfa’ya geliyor
Şanlıurfa’nın, ekonomik, ticari ve tarımsal potansiyellerini yerinde görmek ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’ya gelecek olan İTO heyeti Vali Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba’yı makamlarında ziyaret edecekler. Ziyaretlerin ardından İTO Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, Harran Üniversitesi’nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılacak. Heyet, daha sonra Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı E.Sabri Ertekin ve meclis üyelerini ziyaret edecek ve burada kendilerine Şanlıurfa ekonomisi hakkında brifing verilecek. Ticaret ve Sanayi Odasındaki programın ardından ise Ticaret Borsası ziyaret edilecek.


Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin “Başta İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Yalçıntaş’ı ve beraberindeki birbirinden değerli meclis üyelerini ilimizde ağırlamaktan onur duyacağız.  Şanlıurfa’yı onlara daha iyi tanıtmak ve ilimiz gösterdiği hızlı bir gelişimi yakından görmeleri sağlamak arzusundayız. Ayrıca Şanlıurfa teşvikte de en öncelikli iller arasında, İstanbul’da bulunan iş adamlarının ilimizdeki olanaklar çerçevesinde yatırım yapmaları bizleri sevindirir” dedi. İstanbul Ticaret Odası Heyetinin Şanlıurfa seyahati taslak programı şöyle;


29 MAYIS 2012- SALI

18.15 Şanlıurfa Havalimanı’na varış


30 MAYIS 2012- ÇARŞAMBA

09.00 Tarihi Çarşılar, Balıklıgöl ve Göbeklitepe ziyaretleri

10.00 Şanlıurfa Valiliği’ni Ziyaret

11.00 Şanlıurfa Belediyesi’ni Ziyaret

14.30 – 15.30  Harran Üniversitesi’nde konferans (Sayın Başkan Murat Yalçıntaş’ın konuşması)

15.30 Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret

16.30   Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı Ziyaret

17.00   Şehir Turu ve ardından ayrılış

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.