banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

İstihdam sorununun çözecek önem!



İlk olarak Organize Sanayi Bölgesi yönetimiyle yönetim binasında bir araya gelen Vali İzzettin Küçük; alt yapı çalışmaları ve süren inşaatların durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi yöneticileriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vali İzzettin Küçük, ilk olarak geçtiğimiz günlerde temeli atılan ayakkabıcılar sitesi inşaatını gezdi.

Süren inşaatların tamamlanmasıyla Şanlıurfa’da oldukça yüksek bir istihdam alanı elde edileceğini kaydeden Vali İzzettin Küçük; istihdam sorununun çözümü için Organize Sanayi Bölgelerine özel önem verdiklerini belirtti.

İnşaatların ardından Merkezi Su Arıtma Tesisine geçen Vali İzzettin Küçük, dere geçişi için yapılacak olan ihale ile çevreye ve civardaki köylere zarar vermeden çalışmaların yapılmasını istedi. Vali İzzettin Küçük, son olarak tekstil adasındaki çalışmaları inceledi. Süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İzzettin Küçük; tekstil adasındaki çalışmaların hızlı ilerlemesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mithat Arhan ve Mustafa Badıllıeşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.