banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

İstihdam Garantili Muhasebecilik Kursu

Eğitimlerde Kursiyerlere İletişimden Kişisel Beceri Kazandırmaya, Büro Düzenlemekten Girişimciliğe Kadar Tüm Becerileri Kazandırma eğitimi verileceğini söyleyen Nihat Taş; Başarılı Olan Tüm Kursiyerlerimiz İstihdam Edilecektir." dedi.

Taş yazılı olarak yaptığı basın açıklmasında; "Bu Gelişmeler Sonucunda Yardımcı Eleman Olarak Adlandırdığımız Bürolarda Veya İşletmelerde Ön Muhasebede Çalışacak Eleman İhtiyacı da Günden Güne Artmaktadır. Kuralsız, Disiplinsiz Ve Yeterliliği Olmadan Çalışan Elemanların Yerine, Odaların Bünyesinde Yetişmiş, Ön Muhasebe İçin Gereken Eğitimi Tamamlamış Olmak Önemli Ve Zorunluluk Haline Gelmiştir. Bu Nedenle Odamızla İş Kur Müdürlüğümüz Arasında Yapılan Protokol Gereği Muhasebe Ve Finansman Muhasebe Yardımcısı Eğitim Çalışmalarımız Başlamış Bulunmaktadır. Geçen Dönemlerde Olduğu Gibi Başarılı Olan Tüm Kursiyerlerimiz İstihdam Edilecektir.


Eğitimlerde Kursiyerlerimize İletişimden Kişisel Beceri Kazandırmaya, Büro Düzenlemekten Girişimciliğe Kadar Tüm Becerileri Kazandırmak İçin Elimizden Geldiğince Çaba Sarf edeceğiz.
Dilerim Eğitimlerimiz; Mesleki Becerinin Yanında, Çocuklarımızın Geleceği İçin İlk Adımların Atıldığı Mecralar Olur" dedi. 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.