banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

İşte Urfa'da fıstık fiyatı

TİGEM Ceylanpınar’a ait 2015 yılı istihsali 8 bin 400 kilogram Siirt Çeşidi, 2 bin 600 kilogram Ohadi- Siirt çeşidi karışık, 9 bin kilogram kabuklu Antep çeşidi, bin 100 kilogram kabuklu Siirt çeşidi fıstık olmak üzere toplam 21 bin 100 kilogram mahsul fıstık ve 12 bin 400 kilogram mahsul badem borsa şartlarında beşin bedelle ve açık arttırma usulü ile borsa şartlarında satışa sunuldu.

Gerçekleştirilen ihalede Siirt çeşidi fıstık 22 lira 50 kuruş, Antep Fıstığı ise 15 lira 75 kuruştan işlem görürken badem ise 7 lira 50 kuruştan işlem gördü.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda 5 parti halinde yapılan ihaleye çok sayıda firma katılım gösterirken toplamda; 21 bin 100 kilogram fıstık ve 12 bin 400 kilogram badem satıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.