banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

İşte Urfa City AVM'nin talihli müşterileri TAM LİSTE

Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Urfa City AVM'de dev kampanya ve ödüller sahiplerini buldu. Peugeot 301 Access otomobilin sahibi Murat Sevinç oldu. Canlı yayına telefonla katılan Murat Sevinç, Urfa Cıty Alış Veriş Merkezinden bir adet bilgisayar aldığını ve Peugeot 301 Access sahibi olduğunu söyledi.

Urfa Cıty Avm tarafından 15 Temmuz-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen hediye çekilişi ile 1 kişiye Peugeot 301 Access araba, 2 kişiye televizyon, 1 kişiye motosiklet, 2 adet bilgisayar ve 1 kişiye bisiklet hediye edildi.

Şanlıurfa’da alış veriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, Şanlıurfa'nın ilk alışveriş merkezi olan Urfa City AVM'de dev kampanya ve ödüller sahiplerini buldu.  Her 50 TL'lik alışveriş yapan bir müşteri çekiliş hakkı kazandı ve ödülleri kaptı.

15 Temmuz-15 Ekim tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan 50 TL'lik alışveriş yapan herkes aynı şansa sahip oldu.

Kanal Urfa stüdyolarında gerçekleştirilen çekilişe Şanlıurfa 4. Noter Başkatibi Ferman Şahin, Urfa Cıty AVM Genel Müdürü Savaş Okçuoğlu, Urfa City AVM Operasyon Müdiresi Semra Öncel, İnsan Kaynaklar Müdiresi Fatma Tantaş, Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bilgin, Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Ayşegül Göncüoğlu hazır bulundu.

Her 50 TL'lik ve üstü alışverişlerde kampanyaya katılım hakkı kazanabildiğini kaydeden Urfa City Alış Veriş Merkezi Genel Müdürü Savaş Okçuoğlu, çekilişin Noter huzurunda yapıldığını kaydetti.

Kanal Urfa Ana Haber Spikeri Mehmet Mahmutoğlu’nun sunumu ile başlayan çekiliş heyecanı gece geç saatlere kadar devam etti.

Çekilişlerde her hediyenin bir asil ve bir yedek talihlisi belirlendi. Asil talihli aldığı ödülü elindeki kupon ile ispatlayamasa ikinci yedek olan talihliye verileceğinden asil ve yedek çekilişler yapıldı.

Heyecanın dorukta olduğu çekiliş gecesinde 6 kişi talihlileri belirlemek için topları çevirmeye başladı.

Urfa halkını cezp eden kampanyaya 121 bin 269 kuponla katılım oldu. İlk olarak Bisikletin sahibini bulmak için çekiliş yapıldı. 06067372 nolu kuponun sahibi Necla Neriman Asoğlu bisikletin sahibi oldu. Yedek talihli ise 025477 kupon ile Mustafa Çelik oldu.

Çekilişin ikinci bölümünde diz üstü bilgisayarın sahipleri arandı. 2 adet bilgisayar için Noter huzurunda çekiliş yapıldı. İlk bilgisayarın asil sahibi 010759 kupon ile Ceylan Övür, yedek talihlisi ise 048980 kuponun sahibi Hilal Çalışır oldu.

İkinci bilgisayar için yapılan çekilişte ise 028273 kupon sahibi Fatma Küçük oldu. İkinci bilgisayarın yedek talihlisi ise 054537 kupon sahibi Faruk Kesik oldu.

Çekilişin üçüncü bölümünde ise 1 adet televizyonun talihlisi arandı. 066971 kuponun sahibi Rabia Ay televizyonun sahibi oldu. Yedek talihlisi ise 110393 kupon ile Ayşe Burcu Bayındır oldu.

İkinci televizyonun çekilişi yapıldı ve sahibi 007144 kupon ile Lütfiye Çalışkan, yedek talihliyi bulmak için yapılan çekilişte 054110 kupon ile Metin Uzunkaya oldu.

Urfa Cıty AVM’nin kampanyası olan dördüncü çekilişe geçildi. Dördüncü çekilişte Motosikletin sahibi arandı. 060730 Kupon numaralı talihli Behçet Çelik oldu. Yedek talihli ise 023168 kupon nolu Fesih Barut oldu.

Çekilişin son bölümüne geçildiği zaman herkes nefeslerini tuttu. Araba çekilişine geçildiği zaman stüdyodaki ve Kanal Urfa televizyonu karşısındaki izleyiciler adeta nefeslerini tuttu.

Peugeot 301 Access otomobilin talihlisi 073711 kupon numarası ile Şanlıurfa merkezden Murat Sevinç araba sahibi oldu. Arabanın yedek talihlisi ise 096864 nolu kupon ile Eser Temiz oldu. Şanlıurfa 4. Noter Başkatibi Ferman Şahin asil kupon sahibinin gelmemesi halinde yedek talihliye ödül verileceğini söyledi.

Otomobil talihlisi Murat Sevinç, telefon bağlantısına katıldı. Murat Sevinç, bir otomobilinin olduğunu ve ikincisini kazandığını söyledi. Murat Sevinç, uykuda olduğunu belirterek, talihli olduğunu Kanal Urfa’dan öğrendiğini belirtti. Urfa City AVM’de bir bilgisayar aldığını ve otomobil sahibi olduğunu belirten Murat Sevinç, Urfa City AVM yönetimine teşekkür etti.

Toplam maddi değeri olan 40 bin lira olan ödüllerin bu yıl ikincisi yapıldı. Bu tür kampanyaların önümüzdeki yıllarda da yapılacağı belirtildi. Çekilişin yapıldığı gecede Apsolid Müzik Grubu izleyicilerine renkli dakikalar yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.