banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İşte Şanlıurfa'da SGK primlerini ödeyen firmalar

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu ile çok sayıda bürokrat ve kurum çalışanlarının katıldığı resepsiyonda konuşan Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, sosyal güvenlik bilincini oluşturma ve kayıt dışı istihdamın önlenmesinde katkı sağlayan bu tür etkinlikleri desteklediklerini söyledi.

Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç Konuşmasına şöyle devam etti;

“Bugün birçok gelişmiş ülkenin düşündüğü halde gerçekleştirmeye cesaret edemediği büyüklükteki Sosyal Güvenlik Reformunu 2006 yılında hayata geçirmiş bulunmaktayız. Bugün gelinen noktada Sosyal Güvenlik Reformu tartışmaları yapılmamaktadır. Bugün hizmetlerin nasıl daha etkin, verimli, kaliteli ve güvenilir bir şekilde verilebileceği; paydaşlarımıza hangi kolaylıkların sağlanacağı tartışılmaktadır. Hedefimiz sigortalılar, emekliler ve işverenlerimize daha verimli, kaliteli, bürokrasi ve kırtasiyeden arındırılmış, maliyetleri en aza indirilmiş bir sosyal güvenlik hizmeti sunabilmektir. Kurum olarak e-devlete giden yolda bütün kamu hizmetlerimizi bilgi işlem teknolojilerini kullanarak, kâğıdın kaldırıldığı, insana özgü hataların en aza indirildiği bir sistemi uygulamaya geçirmek öncelikli hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Kurumsal kapasitemiz bu ve buna benzer uygulamaları gerçekleştirecek düzeye erişmiş bulunmaktadır. Bu çerçevede hazırladığımız ve uygulamaya geçirdiğimiz projelerimiz uluslararası camiada ödüller almış, sistemimizin güvenirliliği uluslararası kuruluşlarca da belgelenmiştir. 2010 yılından bu yana,  kayıt dışı istihdam ile mücadelede önemli aşamalar kaydedilmiş,              bu yönde ortak paydaşlarımızla çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Bu nedenle, sosyal güvenlik sisteminde gelir ve gider arasındaki farkı azaltmayı Kurumumuz birinci stratejik amaç olarak belirlemiş, kayıt dışı istihdamı azaltmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almıştır. Devletimiz tüm imkanları ile bu mücadeleye odaklanmış durumdadır. Bu mücadelede sosyal güvenlik bilincinin geliştirmesi, toplumun tüm kesimlerince paylaşılması hepimiz açısından son derece hayati önem taşımaktadır. Kurumumuza ve toplumumuza karşı sorumlukları yerine getirme konusunda göstermiş oldukları hassasiyet sonucu, Kurumumuza düzenli ve en yüksek prim ödeyen ilk 100 işverenimize Kurum Başkanımız imzalı teşekkür mektubu gönderilmiştir. Yine Kurumumuza düzenli ve en yüksek prim ödeyen ilk 10 işverenimize de huzurlarınızda teşekkür plaketi verilecektir.Sorumluluk sahibi işverenlerimizle yapacağımız işbirliği çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini yakından ilgilendirmektedir. İşverenlerimizin bu yönde çevrelerinde yapacakları her türlü girişim, bizi sonuca daha çabuk ulaştıracaktır. İşverenlerimizin bugüne kadar çalışanlarının haklarını korumak adına göstermiş oldukları hassasiyet nedeniyle kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”  Diyerek sözlerini noktaladı.  Resepsiyonda il genelinde yüksek ve düzenli ödeyen 10 şirket yöneticisine de plaketlerini Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç verdi.  Plaket töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Plaket alan işverenler sırasıyla ŞANLIURFA UZMANLAR TIP SAĞLIK HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ, MEDİ-GAP ÖZEL SAĞLIK YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET  A.Ş, LİMAK ÇİMENTO SANAYİ  TİC. A.Ş ,VERBUNDPLAN BİRECİK BARAJI İŞLETME LTD. ŞTİ, HARRANOVABESİ VE TARIM ÜRÜNLERİ A.Ş, URFA – TIP SAĞLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ., TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ AT YETİŞ. VE YARIŞ.İKT.İŞL, GAPSAN TEKSTİL SAN. TİC.  A.Ş.,ŞAN-MED ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. VE ZÜMRÜT TEKSTİL SAN. TİC. A.Ş olarak belirlendi.

Anahtar Kelimeler:
SGKPrimödeme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.