banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

İşte pamuk desteklemelerin ödeneceği tarih

Eyyüpoğlu destekleme ödemeleriyle ilgili sözlerine şöyle devam etti;”Hem Piyasaların hem de çiftçinin beklediği Pamuk desteklemeleri Mart ayı sonunda ödenmeye başlanıyor. Ödemeler bu yıl iki ay öne çekilerek çiftçinin piyasaya olan borçlarının ödenmesi ve üretimde artış bekleniyor. Pamuk desteklemeleri için icmallerin imzalandığının ve bakanlık onayı sonrası Mart ayı sonunda ödemelere başlanacağını kaydeden Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, çiftçi camiası adına tüm yetkililere teşekkürlerini sundu.

‘KURAKLIK TEHLİKESİ BİR NEBZE OLSUN ATLATILDI’

Son günlerde düşen yağışında çiftçinin yüzünü güldürdüğünü belirten Başkan Eyyüpoğlu, kuraklık tehlikesinin bir nebze olsun atlatıldığını söyledi.

Başkan Eyyüpoğlu açıklamasana şöyle devam etti; “Rabbimize binlerce kez şükür etmemiz lazım. Son yağışlar çiftçimizin yüzünü güldürürken, ülkemiz de kuraklıktan kurtuldu. Mart ayı içerisinde pamuk icmalleri de imzalandı ve ay sonuna kadar Pamuk destekleme ödemeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet E. Fakıbaba ve milletvekillerimizin sayesinde  başlayacak. Şimdiden çiftçilerimize hayırlı olsun. Hem iki ay önceden bu ödemelerin yapılması çiftçimiz ve piyasalar için çok iyi oldu. Emeği geçen tüm yetkililerimize çiftçi camiası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.