banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

İşte Onur Air'in ilk Seferlerin başlangıç tarihi!..

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’in girişimleri ve ilimiz Milletvekillerinin destekleriyle Özel Havayolu şirketi Onur Air’in Şanlıurfa ve İstanbul Atatürk Havalimanı arasında başlatmayı planladığı uçak seferleri 5 Nisan 2013 tarihinde başlıyor.
Tüm resmi prosedürleri tamamlayan, bürokratik işlemleri tamamlayan Onur Air, İstanbul-Şanlıurfa uçak seferlerini 5 Nisan 2013 tarihinden itibaren 21.30’da Atatürk Hava Limanı’ndan Şanlıurfa’ya - sabah saat 07.30’da  GAP Havaalanından İstanbul’a kalkış olmak üzere gerçekleştirecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, “Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya uçuş gerçekleştireceğini duyuran ama bazı sıkıntılar yaşayan Onur Air’in tüm problemleri çözüme kavuşturuldu. Onur Air seferlerine 5 Nisan 2013 tarihinde başlayacak inşallah. İlimiz için önemli bir gelişme oldu. Uçuşların alternatif oluşturması işadamlarımız ve yolcularımız için çok önemli bir ayrıntı, biliyoruz ki birçok işadamımız günübirlik olarak İstanbul’a gidiş geliş gerçekleştiriyor, bu durumda ulaşım kolaylığı sağlayan Onur Air yetkililerine, Başta Bakanımız Faruk Çelik’e ve emeği geçen ilimiz milletvekillerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.