banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İŞTE BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARAR



Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Bütçe görüşmelerine devam edildi. Belediye Meclisinin Bütçe görüşmelerinde oy çokluğu ile 2012 yılında su fiyatlarına zam yapılmayacağı kararı aldı. Bunun yarı sıra görüşmelerde meclis üyelerinin yine oy çokluğu ile toplu taşıma fiyatlarına 2012 yılında zam yapılmayacağı kararı verildi. Şanlıurfa Belediye Meclisi 2012 Bütçe görüşmeleri 12’inci bileşimi yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba meclis görüşmelerinde toplu taşımada Urfa Karta’ın tutuğunu belirterek “Günde yaklaşık 100 vatandaşımızı sağlıklı bir şekilde taşıyoruz. Biz toplu taşımada kâr etme amacında değiliz. Bizim bir tek amacımız var halkımızı sağlık ve sıhatlı bir şekilde taşımak. Şuana kadarki izlenimlerde de şunu görüyoruz; Halk Urfa Karttan memnun. Toplu taşımada bizim amacımız diğer toplu taşıma yapan esnafımıza eziyet etmek değil. Bizim burada el ele verip çalışmamız lazım. Urfa’nın önünü açmamız lazım. Bizim amacımız diğer toplu taşıma yapan esnafı zarar ettirmek değil” dedi.

TOPLU TAŞIMADA BÜYÜKŞEHİRLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYORUZ

Şanlıurfa Belediyesinin toplu taşıma da gösterdiği başarı diğer büyükşehir belediyeleri tarafından da yakından takip edildiğini söyleyen Fakıbaba, “Bazı büyükşehir belediyeleri bizim elemanlarımızdan şuan danışmanlık hizmeti alıyor. Siz bu Urfa kart işini nasıl başardınız deniliyor. Bu belediyelerden biri de Ankara Büyükşehir Belediyesidir. Yani bizim Urfa Kart sistemi tutmuştur. Otobüs şoförlerine eğitimler veriyoruz. Halkımızın mutluluğunu düşünüyoruz. Halkımız da otobüslerimizden gayet memnun.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.