banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İsot sezonu başladı

Şanlıurfa’da yöresel yemeklerin vazgeçilmesi olan Urfa İsotu tarlalardan evlere girmeye başladı. Son günlerde satışlarında daha da arttığı hal pazarında esnafsa satışlardan memnun

Şanlıurfa’da, yöre mutfağının baş tacı olan Urfa İsotunda kış hazırlıklar genelde Ağustos sonu Eylül ayı başında başlıyor.

Bölge insanının vazgeçilmez damak tatlarının başında gelen isot, uzun ve zahmetli bir yolculuğun ardından tarlalardan sofralara gelmeye başladı.

Hal pazarında satılan İst fiyatlarının uygun olduğunu belirten hal esnafı satışların önümüzdeki dönem daha da artacağını söyledi.

Biberin yanında domates satışlarında başladığını belirten Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Başkanı Faruk Akbaş, vatandaşların yoğun talebinin olduğunu ifade etti.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.