banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

İşkur Danışmanlık Standı Açtı


İşkur bünyesinde görevli İMD (İş ve Meslek Danışmanları) servisi çalışanları tarafından İşkur standlarında,işgücü yetiştirme kursları,işbaşı eğitim programları, UMEM(Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Merkezi) ve Toplum Yararına Programlar hakkında bilgiler verildi. Kuruma kaydı olmayanların kayıtları yapıldı. İş arama becerileri hakkında danışmanlık hizmetleri gerçekleştirildi.
Şanlıurfa’da iş arayan vatandaşlara iş bulmak, işçi arayan firmalara eleman sağlamak, işsizliği en asgari düzeye indirmek ve vatandaşların ekonomik anlamda refah ve yaşam kalitesini yükseltmek hedeflerinde olduklarını kaydeden Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa il Müdürü Necdet Karasevda;  faaliyetlerin Bakanlığımız, Valiliğimiz ve Genel Müdürlüğümüz’ün katkılarıyla arttırılarak devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.