banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

İşadamlarına fuarda bilgi verilecek

ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından, gerek özel sektör kuruluşları,  gerekse  halkımızın  finansman desteklerinden nasıl yararlanacakları hususundaki  talepleri üzerine Devlet Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın himayelerinde 28-29 Ocak 2011 tarihleri arasında Diyarbakır’da (Dicle Üniversitesi Konferans Salonu ) özel sektörün finansman kaynaklarına erişimi ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendiğini belirtti.
Söz konusu toplantıda Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Devlet Planlama Teşkilatı, Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Ajansları, KOSGEB, Kamu ve Özel Bankaların yetkililerinin yanı sıra Avrupa Birliği Fonlarıyla ilgili yetkililerin de konuşmacı olarak yer alacağı,  katılımcılara finansman sağlamada kolaylıklar, destekler ve hibe programları ile ilgili bilgi verileceğini ifade etti.
Ertekin, etkinlik kapsamında toplantı salonu fuayesinde kurum ve kuruluşların bilgilendirme standının da yer alacağını kaydederek, iş adamlarına söz konusu  toplantıya katılma çağrısında bulundu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.