banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

IPARD Koordinatörü Ekinci; Haydi yatırım zamanı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD programı ile tarım sektörünki yatırımların arıtılması konusunda bu sabah Otel El Ruha’da Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci basın toplantısı düzenledi.

 

 

Basın toplantısına Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci’nin yanı sıra; Yerinde kontrol birim amiri Dr. Murat Çakmaklı, Başvuru birim amiri Dr. Sadık Yetim, Ödeme talep işleri birim amiri Ayten Uysal, Destek Hizmetleri uzmanı Yusuf Göksel Eren, Proje başvuru uzmanı, Emine Saydam ve İletişim Uzmanı Murat Güneş katılırken, Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

 

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak bütçe dahilinde desteklediği alanları anlatan Mehmet Ekinci; “Süt üreten tarımsal işletmeler, Et üreten tarımsal İşletmeler, süt ve süt ürünlerin işlenmesi ve pazarlanması, et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi, yerel ürünler ve mikro işletmelerin geliştirilmesi, Kırsal turizm ve kültür balıkçılığın geliştirilmesi sektörlere %50 ile % 65 oranları arasında hibe verilecek” dedi.

 

 

 

Verilecek hibelerin de takibi ile ilgili sorumuza cevap veren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Ekinci; “Kurum olarak yapılan yatırımın uygunluğu ve tüm resmi işlemler yapıldıktan sonra, yatırımın da bitmesiyle birlikte ödemeyi yapıyoruz bu nedenle problem çıkmaz” dedi.

Programla ilgili ayrıntılı bilgi Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü'nden veya www.tkdk.gov.tr  adreslerinden edinilebilir.

 

 

  

İŞTE VİDEO


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Toplantısı balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.