banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

İnşaat iskelesinde tehlikeli hareketler

 Muş’ta dış cephesi yapılan 10 katlı bir binaya kurulan iskelede çalışan genç işçi, hiçbir güvenlik önlemi almadan iskelenin tepesinden aşağıya 15 saniyede inmesi yürekleri hoplattı.

Mesai arkadaşının cep telefonu kamerası ile görüntülediği gencin, herhangi bir önlem almadan 10 katlı inşaatın tepesinden iskelelere tutunarak 15 saniyede aşağı indiği görülüyor.

Rekor dener gibi hareket eden genç, en ufak bir hatasının hayatına mal olacağı düşünmeden adeta yer çekimine meydan okuyor. Genç inerken ayağındaki terliklerin düşmesine ise hiç aldırış etmiyor. Gencin bu soğukkanlı ve tedbirsiz hareketi insanı hayrette bırakıyor. (Hasan Özbay - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.