banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İlk Seferler


ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’in girişimleri sonucu Şanlıurfa uçuşlarına başlayan Onur Air tarifeli hatlardaki 17. uçuş noktası olan Şanlıurfa’ya dün ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Onur Air’n ilk seferleri dolayısıyla Şanlıurfa’ya gelen Ulusal basın çalışanları ŞUTSO tarafından organize edilen gezi ile Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekânlarını gezdikten sonra Akşam bir konukevinde sıra gecesiyle eğlendiler.

Gecede Onur Air Havacılık Tarifeli Hatlar Müdürü Nasuh Çetin, Vali Valisi Celalettin, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’e onurluk ve Onur Air maket uçağı takdim etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Şanlıurfa’ya seferlere başlayan Onur Air kutladığını söyleyen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç; “bu seferlerin başlangıcı Şanlıurfamıza hayırlı olsun. Onur Air’de bol kazançlar diliyorum” dedi.

Gecede konuşan ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü, Onur Air’in de Şanlıurfa seferlerine başlamasıyla ilimizin özellikle turizm konusunda daha da dikkat çekeceğini söyledi.

İlk Seferler Onuruna düzenlenen sıra gecesine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Onur Air Havacılık Tarifeli Hatlar Müdürü Nasuh Çetin, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya katıldı.

 

Haber: M.guli Aslan www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.