banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

İkinci el ev eşyalarına yoğun ilgi

MUŞ - Okul sezonunun başlamasıyla beraber il dışından Muş'a gelen öğretmen ve öğrenciler, ikinci el ev eşyalarına yöneliyor. Öğrenci ve öğretmenlerin ekonomik olan ikinci el eşyaya yönelmesi satışların artmasına neden oldu.

Satışlardan oldukça memnun olduklarını söyleyen ikinci el eşya satıcısı İsmail İlhan, okulların açılmasıyla satışlarının arttığını söyledi.

İlhan, “Satışlardan oldukça memnunuz. Eşyayı ekonomik fiyata verdiğimiz için müşteri konusunda sıkıntımız yok. Bizden eşya alanlar genelde öğrenci kesimi olduğu için, onları fazla sıkıntıya sokmamak adına fiyatları oldukça düşürüyoruz. Bu öğrencilerin birçoğu il dışından gelen, fakir ve maddi durumu iyi olmayan kesimden oluşuyor. Biz de eğitimlerine katkı sunmak amacıyla öğrencilere fiyatlarda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kapımız herkese açıktır." şeklinde konuştu.

Fiyatların oldukça ekonomik olduğunu söyleyen İlhan, televizyon fiyatlarının 50 TL'den, 500 TL’ye, Buzdolabı fiyatlarını 200 TL’den, çamaşır makinelerinin 150 TL’den, kanepelerin ise 50 TL’den başlıyor ve  fiyatlar eşyaların kalitesine göre değişiyor." dedi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.