banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

İbrahim Toru; Yeni pasajı anlattı
Şanlıurfa’dan Türkiye’ye hayat veren ekonominin can damarı olan Kapaklı Pasajı esnafına kurmayı tasarladıgı yeni iş merkezi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Her gün binlerce insanın geçtiği ve şehrin en merkezi konuma sahip yerlerinden biri olan Kapaklı Pasajı, yapılacak yeni işmerkezi ile birlikte daha modern bir yapıya kavuşturulacak

 

Türkiye’de ve Şanlıurfa’da ilk olacak olan proje için Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda ŞUPİAD üyeleri ve esnafa bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Bilgilendirme toplantısına Şanlıurfa Pasaj İşadamları Derneği Başkanı İbrahim Toru, dernek üyeler, pasaj esnafları ve işadamları katıldı.

 

ŞUPİAD Başkanı İbrahim Toru, Kapaklı Pasajı, Avrupa, Japon, Dünya ve Dubai Pasajı esnafı için talep formu ve yer ihtiyacı için toplandıklarını belirterek,” Esnafın daha rahat ve daha iyi bir yer için çalışmalar yaptık. oradan esnaf ihtiyacına göre yer alacak ve kira öder gibi işyeri sahibi olacak” dedi.

 

 

Geçen ay belediye ile yapılan toplantıda projeyi belediye yetkililerine anlatıklarını belirten Toru, ŞUTİM civarında 97 bin metrekarelik bir alanda 180 adet işyeri olacak. işyerlerinin haricinde fuar alanları, eğlence yerleri noter ile banka yerleri olacak. yapılacak olan bu yeni proje ile 2650 kişi istihdam edilecek” dedi

 

Bilgilendirme toplantısına katılan esnaf ve işadamlarından bazıları projeye olumlu yönüyle bakarken bazılarıda olumsuz yönleri oldugunu ve degişiklik yapılmasını talep ettiler. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısı soru ve cevap şeklinde devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.