banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Hizmet İş Sendikası İşçileriyle Bayramlaşacak

20 Ağustos 2012 Pazartesi Günü (Ramazan Bayramı’nın 2. Günü) 12.00 ila 14.00 saatleri arasında Akçakale Yolu üzeri Eski İtfaiye Müdürlüğü bitişiği Zafer İşhanı'nda yer alan sendika binasında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterilmesi bekleniliyor.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Mehmet Reşat Özmen, “Ramazan Bayramı’nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Başta Şanlıurfalı hemşehrilerimizin daha sonra tüm belediye çalışanlarımızın aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diliyor, bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

İşçilere seslenen Başkan Özmen, “Ramazan Bayramı dolayısıyla Sendikamızda Bayramlaşma Töreni, 20 Ağustos 2012 Pazartesi Günü (Bayramın 2. günü) 12.00 ila 14.00 saatleri arasında sendika binasında yapılacaktır. Tüm işçi kardeşlerimizin katılımını bekliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.