banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvan'da KOSGEB Girişimcilik Kursları Başladı

Günümüzdeki en büyük sorun olan işsizlik sorunu azaltmak ve iş istihdamı yaratmak amacıyla, Hilvan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği içinde yeni girişimcilik kurslarını başlattı.


Bu yıl üçüncüsü yapılan KOSGEB girişimcilik kursuna başlayan 30 girişimci kursiyeri, 9 günlük bir eğitimin ardından sertifikalarını alacak.

Kalifiye elemanların yetiştirilmesi amacıyla başlatılan girişimcilik kursunu ziyaret eden Hilvan Belediye Başkan Vekili Halil Hatipoğlu;
'Hilvan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile başlatılan girişimcilik kursu Hilvan ve Hilvan'da işsiz gençlerimiz için çok büyük fırsattır. Temennimiz işsiz olan genç kardeşlerimize iş imkanları elde ettirmek ve Hilvan'a katkıda bulunmalarını sağlamaktır. İnşallah bu kursa katılan herkes kendi işini kurup iş için dışarıya bağımlı kalmaktan kurtulur. Bu kursa katılan bütün kardeşlerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.