banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Hilton oteli, Şanlıurfa'ya ağaç dikecek
Dünyaca ünlü Hilton otellerin 3.cüsünü Şanlıurfa’da açan Hilton Garden Inn’den yapılan açıklamada; “ Hilton Garden Inn Şanlıurfa olarak, biz geçen 8 aylık kısa sure içerisinde bile Urfa’ da olmaktan büyük keyif aldık ve madem bu kadar ilgi ile karşılandık; bizim de bu güzel şehirde yapmamız gereken şeyler olduğunu düşündük ki; açıldığımızdan bu güne birçok sosyal projenin içerisinde olmaya özen gösterdik.

 

Bu nedenle ilk olarak, ‘’Dünyada dikili bir ağacınız olsun ‘’ diyerek, yarınlarımıza bırakabileceğimiz bir kalıcı eser olsun istedik ve Hilton Garden Inn - Hatıra Ormanı oluşturmaya karar verdik.

Her yılbaşında, heryerde gördüğümüz gibi çam ağaçlarını keserek, bir günlük eğlencelerimiz için kullanmak yerine, şuanda lobi alanımızda gördüğünüz şekilde, onları canlı bir şekilde koruyarak, yeniyıla bizimle girmek isteyen bütün misafirlerimiz adına dikilen herbir ağacın, başlatılacak büyük bir çalışmanın, ön ayağının olacağına inandık” dedi.

Hilton Garden Inn ağaç dikimine 2012’de start verecek.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.