banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Hilton otel Şanlıurfa 1. yılını kutladı
Hilton Garden Inn Şanlıurfa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak ve tüm personelin katılım ile yapılan kutlamada yılın ve ayın personelleri de seçilirken birinci yılını dolduran çalışanlara sertifikaları takdim edildi.

Hilton Garden Inn Şanlıurfa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak kutlama töreninde yaptığı konuşmada: “Bir yıldır Şanlıurfa’da yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizin güler yüzle, mutlu bir şekilde otelimizden ayrılmaları bizi ayrıca mutlu ediyor. Böyle kaliteli bir hizmeti misafirlerimize sunarak misafirlerimizn memnuniyetini sağlayan tüm personelimize teşekkür ediyor, birlikte daha uzun yıllar geçirmeyi diliyorum” dedi.

Hilton Garden Inn Şanlıurfa’nın birinci yıl kutlamasında çalışanlar, keyifli müzikler eşliğinde dans ederek keyifli saatler geçirdiler.


Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn sürekli olarak, bugünün seyahat eden meşgul insanlarına, tüm konuk odalarındaki ücretsiz kablolu ve WiFi internet erişiminden, PrintSpot(tm) mobil baskı, otelin ücretsiz 24 saat iş merkezi, yenilikçi stres alıcı Garden Sleep SystemTM ve Herman Miller üretimi ergonomik Mirra® sandalyesine kadar, seyahatleri esnasında kendilerine gereken her şeyi sunmaya çalışan ödüllü, orta ücretli bir markadır. 
Bu yüzden ister kişisel ister iş sebebiyle seyahatte olun, Hilton Garden Inn konuklarına evden uzakta derin bir uykuyu, rahat çalışmayı, lezzetli yemekleri ve dinç kalmayı sağlayacak konfor ve hizmetleri garanti ediyor.


Hilton Worldwide

Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. 
Hilton Worldwide, 92 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor. 

Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 82 ülkede, toplam 610.000 odası bulunan 3.700’den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor.
www.ballikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.