banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Heyeti Balcı gezdirdi


İlçenin Orman Fidanlık Lojmanlarının bulunduğu alanın İlçe Kaymakamlığı'na tahsis edilerek, burada 18 derslikli İlköğretim Okulu ve anasınıfı inşa edilmesi için çalıştıklarını ifade eden Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, gelen heyete alanı gezdirdi. İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, heyetle birlikte daha sonra "2.5 Milyon Fidan Projesi"nin yürütüldüğü Orman Fidanlık Mühendisliğine gittiler. Proje ile ilgili olarak heyete bilgi veren İlçe Kaymakamı Balcı, projenin tamamlanması ile 73 bin 500 dekarlık tarım arazisinin ağaçlanarak ilçenin yüzde 10-11'lik bir kısmının böylece yeşil alan haline dönüşeceğini dile getirdi.
İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, ilçede eğitim öğretimle ilgili faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade ederek, okul sayısını arttırmak istediğini belirtti. Balcı, "İlçemize gelerek incelmelerde bulunan heyete teşekkür ediyorum"
dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.