banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hayvan satıcıları Belediyeden şikayetçi

Belediye tarafından yaptırılan ve ihalesi yapılan hayvan pazarında şikâyetler eksik olmuyor. Yapılan ihalede yerlerini beğenmeyen hayvancılar arasından tartışma yaşanmıştı. En son olay ise belediyenin modern hayvan pazarında 2 paftayı kendisine ayırdığı iddiası var.

Şanlıurfa belediyesi Eyyübiye Mahallesinde bulunan hayvan pazarının yerine yenice’de yeni bir hayvan pazarı yaptı. Geçen ay ihalesi yapılan yeni hayvan pazarında yer ile ilgili olarak tartışmalar yaşanmıştı.

Şanlıurfa belediyesi yeni yapılan pazara esnafları davet etmiş fakat birçok esnaf pazarın yeri ve altyapı yetersizliğinden dolayı pazara gitmeme kararı almıştı.

Pazar yerine giden diğer esnafların ise belediyeden şikâyetleri var. Yeni yapılan modern hayvan pazarında belediyenin pazarın en güzel 2 paftasını kendisine ayırdığını iddia eden birçok esnaf belediyenin bu 2 parselli kendine neden ayırdığını merak ediyor.

2 yıldır sorunlarının olduğunu fakat bir türlü çözülemediğini belirten esnaf belediye ile görüşmelerinde yer olarak sıkıntılarını olduğunu söylediler

48 esnafın mağdur durumda olduğunu belirten esnaf, belediyenin kendine ayırdığı iddia edilen parseller kimlere verdiğini kendilerine neden verilmediğini bilmek istiyor.

Türkiye’nin birçok yerinde yeni hayvanları pazarları kuruldu. Birçoğu temiz ve kullanışlı ama Şanlıurfa’da kurulan hayvan pazarından esnafın şikâyeti var. Bu şikâyetlerde temizlik ve altyapı değil

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.