banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Harran Üniversitesi Öğrencilerine Abonman Kart Geliyor

Son günlerde Harran Üniversitesi ulaşımında kaos yaşandığını ama hiç kimsenin metaneti elde bırakmaması grektiğini söyleyen kabasın; Ulaşım konusunda 03.01.2012 tarihinde üniversitemizde yaşanan olaylar Öğrenci Konseyi olarak bizleri derinden üzmüştür. Konu ile ilgili olarak Üniversitemizin Öğrenci Konseyine ve biz üniversite öğrencilerine yakışacak şekilde gerekli mercilerle görüşmekte ve konunun çözümü noktasında elimizden geleni yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın.

Bu bağlamda dünden bu yana başta Sayın Valimizle, Belediye Başkanımızla, Rektör Hocamızla ve Belsan ile görüşmeler gerçekleştirdik ve yaşanılan sıkıntıları bir kez daha dile getirdik. Bu görüşmeler neticesinde Osmanbey ulaşım ücreti 1.25 TL den 1.10 TL ye düşürüldü. Bunun yanında daha önce de söylediğimiz gibi sadece öğrencilere yönelik Abonman Kart gelecek ve 4 adet büyük otobüs alınacaktır. " dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.