banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Hanımeli çarşısı kanal A daydı

 Şanlıurfa Belediyesi tarafından onarılarak "Hanımeli Çarşısı"na dönüştürülen Özdiker Halep Çarşısı, yerel ve ulusal basının ilgi odağı oldu.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba'nın öncülüğünde geçtiğimiz ay hizmete açılan ve 50 urfa kadınının iş hayatına atılmasına ev sahipliği yapan "Hanımeli Çarşısı" ulusal basının da ilgi odağı oldu.

Kanal A Televizyonu'nda her Cumartesi ve Pazar akşamı 21.30'da canlı olarak yayınlanan sunuculuğunu Ebru Keskin'in yaptığı"Haber Sizsiniz" programının bu hafta ekrana getirdiği haber konulardan birisi de Hanımeli Çarşısıydı.

     Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın canlı telefon bağlantısı yaptığı programda mikrokredi projesinden faydalanan bayanların başarısı ele alınırken Hanımeli Çarşısı'nın "Urfa Kadını" ne kadar önemli olduğuna dikkat çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.