banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Halı ihracatçıları 2023 eylem planını güncelledi

Halı İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Salahattin Kaplan Başkanlığında İstanbul’da toplandı. 2023 hedeflerine ulaşabilmek için gerekli çalışmaları büyük bir titizlikle yürüttüklerini ifade eden Halı İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan İstanbul’da daha önce hazırladıkları eylem planı üzerinde revizyon yaptıklarını ve yeni eylem planını TİM’e gönderdiklerini belirtti.

Halı sektörüyle ilgili yeni eylem planı ve hükümetten beklentilerinin olduğunu belirten Kaplan, “Halı İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Toplantısında değerlendirilmiş, ilgili eylem maddelerinde gerekli revizeler yapılarak ilgili bakanlık ve kurumlara gönderilmek üzere TİM’e gönderilmiştir. Yeni eylem planımızda sektörel gelişim için hükümetten beklentilerimiz maddeler halinde belirtilmiş, bunların hükümetimiz tarafından yerine getirilmesi halinde hedeflenen 2023 ihracat rakamlarına ulaşmamız mümkün olacaktır.” dedi.

Taleplerinin gerçekleştirilmesinin dünya halı sektöründeki sürdürülebilir liderliğin de devamlılığı için büyük önem taşıdığını ifade eden Kaplan, “2016 yılı içerisinde sektörümüzle ilgili dünya genelindeki bütün gelişmeler mercek altına alınarak uluslararası fuarlardaki etkinliğimiz sürdürülecektir. Belirlediğimiz pilot ülkelerdeki tanıtım çalışmalarımız da buna paralel olarak devam edecektir.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.