banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Habip Çadırcı;

Tarım Ve Köyişleri Bakanlığı Yayım Dairesi Başkanı Habip Çadırcı’dan Otel El-Ruha’da düzenledikleri “AB Proje Döngü Yönetimi” toplantısıyla ilgili olarak bilgi verdi. Çadırcı; Bu toplantının Şanlıurfa’da yapılması için gayret sarfettik. Çünkü Şanlıurfa tarihi ve turistik yapısıyla keşfedilmeyi bekleyen bir hazinedir” dedi.

Çadırcı; Şanlıurfa’da düzenlemiş oldukları “AB Proje Döngü Yönetimi” konulu tarım teknik elemanlarına eğitim paneli hakkında bilgi verdi.

Proje hakkında kısa bilgi veren Habip Çadırcı; Avrupa Birliğine proje hazırlıyoruz sloganıyla 5 günlük eğitim için Türkiye’nin çeşitli illerinden 120 teknik elemanlara “Avrupa Birliğine Nasıl Proje Hazırlanır, Kırsal Kesimlerin kalkındırılması için neler yapılır? Gibi başlıklar altında eğitim verilmekte.

Bakanlığımı teknik personelini tam donanımlı ve yetişmiş duruma getirmek için her türlü eğitimden geçiriyoruz. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 120 teknik elemanların Şanlıurfa’yı görmeleri, tarihi ve turistik yerleri gezme imkanları olacak” dedi.

Mehmet ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.