banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Güvenç,

Son günlerde artan elektrik kesintilerini değerlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Güvenç, elektrik kesintisinin takipçisi olacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş ve bölgesindeki Sulama birliklerinin üyeleriyle Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelerek bölgedeki elektrik ve sorunlarını hakkında toplantı düzenledi.

 

Sulama birliği yetkilileri ile tarımsal sulama yapan çiftçilerin elektrik konusundaki sıkıntılarını dinleyen Güvenç, “Elektrik sorunu devam ediyor, biz de bakanımız ve valimiz ile birlikte konuyu takip ediyoruz. Elektriği kesik olan sulama birliklerinin bir miktar ücret yatırmak için hazırlık yaptıklarını gördük, elektrik sorunlarıyla ilgili olarak Ankara’yla önemli görüşmeler yaptım. Herkesi sağduyuya ve vatandaşların elini taşın altına koymaya davet ediyorum. Şirket yetkililerinin de bu sıcak günlerde halkımıza anlayış göstermesini istiyorum diyerek çiftçiler için sorunun takipçisi olacaklarını belirtti.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.