banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Güvenç; Devlet Olabilmek İçin Kayıtlı Ekonomiye Sahip Olmak Gerekir-VİDEO
Vali Celalettin Güvenç’e vergi haftasında gerçekleştirilecek etkinlikler ve program hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, her sene Şubat ayının son haftasında vergi haftasını kutladıklarını, program kapsamında Vali Celalettin Güvenç’i ziyaret ettiklerini söyledi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 23. Vergi Haftası nedeniyle vergi çalışanlarının ve vergi ödeyen tüm mükelleflerimizin haftasını kutladığını söyleyerek, "Çalışarak kazanan, üreten, istihdam sağlayan ve vergi ödeyerek bu devletin ayakta kalmasını; hastanelerin, okulların, yolların yapılmasını sebep olan bütün mükelleflerimizi hafta münasebetiyle en içten dileklerimle kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Devlet olabilmek için kayıtlı ekonomiye sahip olmak gerekir. Devlet olabilmek için çalışan, üreten insanların vergisini ödemesi gerekir” diyen Vali Güvenç, “Türkiye büyük bir ülke çok daha büyük ihtiyaçları var. Yol, okul, su, köy yolları gibi. Bunun için bütün vatandaşlarımızı kazançlarının vergisini ödemeye davet ediyorum. Helal kazançlarını vergi ödeyerek, bereketlendirmelerini diliyorum. Türkiye yükselen bir değer. Bu yükselmemizin temel nedeni insanlarımızın çalışmasıdır, vergi ödemesidir. Onlardan sağlanan kaynaklarla da halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesidir. Türkiye yeni dönemde vergi dairesini daha yarı özerk bir yapıya kavuşturdu. Arkadaşlarımız büyük bir hassasiyetle bu işleri yapıyorlar. Vatandaşlarımıza gereken hizmeti sunuyorlar. Haftanın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam ziyaretin sonunda Vali Güvenç’e günün anısına bir plaket takdim etti.

vergi haftasi ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.