banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Gülpınar, kafe açılışını yaptı

GAP'la birlikte her gün büyüyen ve gelişen Şanlıurfa'da yeni tesisler ve iş yerleri faaliyete giriyor.

Şanlıurfa merkezde yıllardır Pasta ve Tatlı sektöründe yer alan İş adamı Orhan Kırkağaç, Topçu meydanında Kentin en büyük cefesini yaptırdı.

Cafe Ela'nın hizmete girmesinden sonra resmi açılışına ise Ak  Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti İl Başkan vekili İsa Kızıldemir, İl Genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez İlçe 2. Başkanı Serdil Karahan, İş adamı Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Uğur Esat Akgöl, Müteahhitler Dernek Başkanı Mustafa Önal, ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa'da yeni iş yerlerinin açılması ile istihdam sorununda giderildiğini belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar' genç iş adamı arkadaşımız Orhan Kırkağaç'ı kutluyoru, güzel bie mekan hizmete açmış, kentimizin güzel olan her türlü tesise ihtiyacı var, kendilerine  hayırlı kazançlar diliyorum'dedi.

urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.