banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Genel Müdür Tuncer, Dedeman'ı anlattı VİDEO

Dedeman otelde bu sabah basın toplantısı düzenleyen Genel Müdürü Berati Tuncer; “Dedeman otel olarak bir çok yatırım yapmayı planlıyoruz. Başta İstanbul, komşumuz Gaizantep ve Erbil’de oteller kurmayı planlıyoruz. Dedeman Park sistemi ile 4 yıldızlı otel hedefimiz de var” dedi.

 

Tuncer; "Seyahate çıkanlar öncelikle gittikleri yerlerin güvenli olmasını ister. Otellerimizdeki doluluk oranlarında çözüm süreci etkili oldu.Bu yüzden doluluk oranları geçen yıl’a göre çok fazla arttı.Hatta bazı misafirlerimizi otellerimizde yer kalmadığı için çevre illere gönderiyoruz.Bu şunu gösteriyor ki;Şanlıurfa’ya ziyaretçi akını var.”

Şanlıurfa’nın turizm kenti olduğunu ve büyük ilgi gördüğünü belirterek basına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti

 

.

Anahtar Kelimeler:
OtelBerati TuncerDedeman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.