banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Gedik Yatırım’dan İki Yeni Hizmet!..

Gedik Yatırım, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Borsa İstanbul Pay Piyasası’nda 84,0 milyar TL işlem hacmi ve yüzde 6.26 pazar payı ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında birinci sırada yer aldı.

Geliştirdiği yenilikçi yatırım enstrümanlarıyla, sermaye piyasalarında yaşanan değişime öncülük eden Gedik Yatırım, inovatif ürün ve hizmet anlayışını, geniş bir coğrafyada yatırım fırsatı sağlayan “Gedik Universal” ve üst varlık grubu müşterilerin kişiye özel istek ve tercihlerine yönelik “Gedik Private” hizmetleri ile sürdürüyor.

25 yıllık tecrübesiyle Sermaye Piyasalarının en köklü kurumlarından olan Gedik Yatırım, 2015 yılının ilk sekiz ayında 84.0 milyar TL işlem hacmi ve yüzde 6.26 pazar payı ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında birinci sırada; tüm kurumlar arasındaki işlem hacmi sıralamasında dördüncü sırada yer aldı. Borsa İstanbul’da opsiyon işlemlerinin ivme kazandığı aynı dönem içinde, Gedik Yatırım 1,2 tilyon TL işlem hacmi ve yüzde 21,36 pazar payı ile bütün kurumlar içinde birinci oldu.

Banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında en geniş şube ağına sahip Gedik Yatırım’ın, devam ettirdiği performansının temelinde yatırımlara güvenli bir gelecek sağlamak için her türlü piyasa koşulunda fırsat yaratabilecek özel ürün ve hizmetler geliştirme anlayışı yatıyor. Bu anlayış sonucunda oluşturulan Gedik Universal ile yatırımcılara geniş bir coğrafyadaki uluslararası bir çok borsada hisse senedi, future ve opsiyon işlemleriyle, şirketlerin paylarına, emtialara, endekslere, sabit getirili kıymetlere yatırım yapma olanağı sunulurken, Gedik Private ile üst varlık grubu müşterilerin kişiye özel istek ve tercihlerinin karşılanması hedefleniyor.

 Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Metin Ayışık: “Yatırımcılar için güven ve gelecek önemlidir”

Sektörde bugüne kadar birçok ilki gerçekleştirerek, sermaye piyasalarının gelişimi için sorumluluk aldıklarını ifade eden Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Metin Ayışık, yatırımlar için ‘güven’ ve ‘gelecek’ olgularının olmazsa olmaz kavramlar olduğuna dikkat çekti. Ayışık Türk sermaye piyasalarındaki gelişmelere öncülük, liderlik etmeyi, ilklere imza atmayı misyon edinmiş bir kurum olduklarını belirterek, Gedik Yatırım’ın 25 yıllık tecrübesiyle sermaye piyasalarına sürdürülebilir katma değer sağladığını ifade etti.

Gedik Yatırım’ın sürekli geliştirdiği yeni ürün ve hizmetlerle sektörde birçok ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Metin Ayışık sözlerine şöyle devam etti. “Yatırımlara güvenli gelecek sağlamaya devam etmek için, yatırımcılarımıza dokunduğumuz her alanı elden geçirdik, güncelledik ve teknolojik yatırımlarla modernleştirdik. Mevcut yapımızı daha da kuvvetlendirerek, değişken ve farklı piyasa koşullarında oluşabilecek yatırım istek ve tercihlerinin aktif olarak karşılanabileceği ‘Gedik Universal’ ve “Gedik Private” olmak iki yeni hizmet geliştirdik. Bu yeni hizmetlerdeki amacımız, yatırımların güven duygusuyla yapabilmesi için, farklı yatırımcı istek ve tercihlerine uygun yatırım olanakları sunabilmek, gelişmiş teknolojik altyapımız sayesinde yatırımcıların aktif bir şekilde yatırım yapmaya devam etmelerini sağlayabilmektir.”


Gedik Yatırım Hakkında:
Gedik Yatırım, faaliyet göstermeye başladığı 1991 yılından bu yana kaliteli, kapsamlı ve yaygın hizmet anlayışı ile yatırımcı memnuniyetine en üst düzeyde önem vererek güvenilirlik, işlem hacmi ve yaygın çalışma konularında Sermaye Piyasalarının önde gelen yatırım kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin gelişip büyümesinde sermaye piyasalarının önemine inanan Gedik Yatırım, halka açık bir yatırım kuruluşudur. 256 çalışanı, Türkiye çapındaki 28 şubesi, tümü acentesi olan Fibabanka Şubeleri ve stratejik işbirliği içerisinde olduğu tüm PTT işyerleri ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında en yaygın çalışan kuruluştur. PTT ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde tasarruf sahipleri, PTT Merkezlerinden de hesap açmak üzere gerekli evraklara ulaşabilmekte, doldurdukları evrakları ücretsiz olarak gönderebilmekte ve para işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilmektedirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.