banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Gazeteciler Cemiyeti, Basınla İftar Yemeğinde Buluştu

Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programını bu yıl da gerçekleştirirken, Şanlıurfa'da görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat'ın daveti üzerine iftar yemeğinde bir araya gelen basın mensupları birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu. İftar yemeğine, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, cemiyet üyeleri ile ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı. Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, yaptığı açıklamada, her yıl Ramazan'ın 5. gününde böylesi bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederiz. İnşallah Ramazan ayı hayırlara vesile olur" dedi.

Konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.