banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

GAP çiftçisi Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı



Tarım sektöründe yeni teknolojilerinin tanıtılması,  ürünlerin alıcılarla buluşturulması, ekipman ve makine konusunda yeniliklerin çiftçilere gösterilmesi amacıyla GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca uygulamaya konulan GAP-Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında 45 kişi Bursa’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık fuara götürüldü.

26 - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bursa 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık Ve Ekipmanları Fuarına ,GAP-Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında   GAP’ın 9 ilinden 25 çiftçi ve 20 teknik elamandan oluşan 45 kişilik bir ekip katıldı.

Yenilikleri erken benimseyen özellikle hayvancılık ile uğraşan çiftçilerin katıldığı fuarda çiftçiler hayvancılık stantlarını ziyaret ederek ürünler hakkında geniş bilgi aldılar. Birçok çiftçi alet ve ekipman kataloglarını ve firma iletişim bilgilerini alarak firmalarla iletişime geçeceklerini belirttiler. Çiftçiler fuardan memnun kalarak bundan sonraki programlara da katılmak istediklerini belirttiler. Fuardan sonra katılımcılar Bursa il merkezinde kısa bir turistik gezi yapma fırsatını da buldular.

Anahtar Kelimeler:
GAP çiftçisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.