banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fırınlara hijyen ve gramaj denetimi

Şanlıurfa Ceylanpınar ilçe belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarına yönelik hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

Sabahın erken saatlerinde denetime başlayan Ceylanpınar Belediyesi ekipleri, temizlik, hijyen ve ekmek gramajları ile ilgili kontrolleri yaparak, denetim esnasında görülen eksiklikler hakkında esnafı uyardı.

Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü vekili Veteriner Hekim Server Ekin, Yapılan denetimlerde özellikle hijyen ve gramaj sorunların giderilmesi konusunda etkili olacağına inandığını belirerek, esnafın gerekli önlemleri almaları konularında kendilerinin uyarıldıklarını belirterek yapılan bu kontrollerin düzenli olarak devam edeceğini ifade etti.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.