banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Finansbank Urfa markalarını belirliyor

Finansbank, Şanlıurfa’nın başarılı markalarıyla buluşuyor.

Finansbank, Şanlıurfa’nın markalarını buluşturacak yarışma için Şanlıurfa Dedeman otelde bir toplantı düzenledi.

 

Finansbank, küresel dünyada önemi giderek artan markalaşma bilincini tüm Türkiye’ye yaymak amacıyla, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Anadolu Markaları Yarışması”nın beşincisini başlattı.

Anadolu’nun dört bir yanındaki başarılı markaları bir araya getiren “Anadolu Markaları 2010” yarışmasını tanıtmak ve ekonomideki son gelişmeleri paylaşmak üzere düzenlediği toplantı Dedeman otelde gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Mehmet Recep Uğur’un ilk konuşmayı “markalar”ın etkileri hakkında yaparken;

Panel şeklinde gerçekleştirilen oturumda Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Tatla Yeşiloğlu moderatör, Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, Finansbank Ekonomisti Cevdet Çağdaş Ünal, “Ekonomide 2011 Beklentilerini” Bilgi Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan “Marka yönetiminin yeni kuralları ve Twiby Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel “Bir ulusal marka nasıl yaratıldı” başlıklı sunum yaptılar.

Toplantı hakkında bilgi veren Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Tatla Yeşiloğlu; “Anadolu markaları ile Finansbank işbirliğinde 4. yılımıza 5. sini düzenlediğimiz Anadolu şirketlerini markalaştırmak istiyoruz. Bu yıl ilk toplantımızı Afyon, Mersin, Kahramanmaraş ve şimdi de Şanlıurfa’da gerçekleştiriyoruz. Markalaşma serüvenine katılmak isteyen dört dalda katılabilir.

Ticaret, Tarım, Üretim ve Hizmet diye kategorize ettik. Şubat ayı sonuna kadar bu alanlarda hizmet verenler başvuruda bulunabilirler” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.