banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Final Maçı için El-Ruha'da rezervasyonlar başladı

Türkiye Kupası finali için Fenerbahçe ve Trabzonspor'u sabırsızlıkla bekleyen Şanlıurfalılar 5 Mayıs'da yapılacak karşılamaya kilitlendi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, yaptığı açıklamada maçın Şanlıurfa'da yapılacağını ve bunun için otel rezervasyonlarının başladığını söyledi. Final maçı için Şanlıurfa'da bir çok otelin Fenerbahçe kulübünden ve Futbol Federasyonundan rezervasyonlar aldığını dile getiren Şanlıurfa TSO Başkanı Ertekin, bazı otellerin de 5 mayıs tarihide o yanacak maç için büyük fedakarlıklar göstererek nazı geçtiği kimi turlardan rica edep rezervasyonlarını iptal etmeye gittiğini vurguladı. Şanlıurfa'daki beş yıldızlı El – Ruha ve yine 5 yıldızlı Dedeman Otelinin Fenerbahçe ve Futbol federasyonundan rezervasyonlar aldıklarının altını çizen Şanlıurfa TSO Başkanı Ertekin, buna rağmen "F.Bahçe ve Trabzon,  Final Maçı için İstanbul'dan yana. TFF iki gün içinde maçın nerde oynanacağına karar verecek" söylentilerinin misafirperver Şanlıurfalıları üzdüğünü ifade etti.

Ulaşım, konuklama ve statla ilgili hiçbir sorunu bulunmayan Şanlıurfa'nın TFF tarafından da tercih edildiğinin altını çizen Şanlıurfa TSO Başkanı Ertekin, Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunun bu karşılaşmaya hazır olduğunu vurguladı.

Karşılaşmanın Doğu – Batı kardeşliğinin kucaklanmasına katkı sağlayacağını söyleyen Ertekin, Fenerbahçe Trabzonspor maçının Şanlıurfa'da oynatılmasını yöre insanın da sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

Final Maçının tarafsız bir sahada oynatılmasının gerektiğini altını çizen Ertekin şöyle konuştu; "Final maçları tarafsız sahada oynatılır. Fenerbahçe İstanbul takımı. Bu maçın İstanbul'da oynanması tarafsız saha ilkesine ters düşer. Ayrıca Trabzonspor'da eğer bu maça İstanbul'da çıkarsa deplasmanda çıkmış olur. Yani Trabzonspor'a da haksızlık edilmiş olur. Dolayısıyla bu karşılaşma için en ideal saha Şanlıurfa'mızdaki 30 bin kişilik GAP Arena stadyumumuz.Yüksek seyirci kapasitesi bulunan şehrimizdeki stadyumumuz Türkiye'nin 4'üncü büyük stadyumu.  5 yıldızlı otellerimiz mevcut. Final maçının Şanlıurfa'da oynatılmaması için hiçbir sebep yok. Kentimizde hiçbir alt yapı sorunu yok. Oteller müsait. Uluslar arası statüde havaalanımız mevcut. Şanlıurfa halkı futbolcuları evlerinde ağırlamaya bile hazır. Böylesine misafirperver bir şehirde Türkiye Kupası finali maçının GAP Arena Stadyumunda oynanmasından Fenerbahçe ve Trabzonspor da memnun kalacak Futbol Federasyonumuz da. Bu karşılaşmanın Şanlıurfa'da oynanması doğu batı kucaklaşmamızı da en büyük örnek olacaktır" ifadelerini kullandı

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.