banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Fiat'ın ilk Jipini Dr. Dağ Aldı

Fiat Önkol Otomotiv dün en güzel ve en şık aracının ilk satışını Dr. İdris Dağ' yaptı. Şanlıurfa Ortadoğu Hastanesi tabiplerinden İdris Dağ Fiat'ın Şanlıurfa'daki ilk jipine sahip oldu. Dr. İdris Dağ dün akşam saatlerinde Fiat Önkol plazasına çocuklar ile birlikte giden Önkol Otomotiv Genel Müdürü Arif Önkol’dan aracını teslim aldı.

jipin ilk satışı ile ilgili bir açıklama Fiat Önkol Otomotiv Genel Müdürü Arif Önkol ‘Fiat Grubu’nun Chrysler Grubu’yla yaptığı ortaklığın simgesi haline gelen başarılı SUV modeli Freemont 93 bin TL’ den başlayan anahtar teslim fiyatıyla sınıfında hem güvenli hemde büyük olabilme iddiasıyla yollara çıktığını’ söyledi.

Satışı yapılan aracın özellikleri ile ilgili olarakta 'Avrupa Pazarında 35 bin kişiden fazla müşteri tarafından tercih edilen, İtalya’nın bu sene en çok tercih edilen SUV’u olan Fiat Fremoont’un 170 HP’lik Multijet 2 motoruyla 4x2 ve 4x4 olarak tercih edilebildiğini belirten Önkol, 4x2 versiyonun 6 ileri manuel şanzımanla satın alınabildiğini, 4x4 olan versiyonun ise 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilebildiğini açıkladı. Arif Önkol ‘Lansmana özel indirimle 93 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlı Urban adı verilen donanım seçeneğinde 6 hava yastığı, anahtarsız çalıştırma sistemi, 5 koltuklu oturma düzeni, çift iklimlendirilmeli manuel klima, hız sabitleyici, dokunmatik ekranlı direksiyondan kumandalı CD/MP3 çalarlı multimedya sistemi, USB ve AUX girişiyle 17 inçlik alaşım jantlar standart olarak sunuluyor. 6 ileri otomatik şanzımanlı ve 4 tekerlekten çekişli Freemont ise lansmana özel 108 bin TL’den başlayan satış fiyatıyla Lounge adı verilen donanım seçeneğinde ise 6 havayastığı, ABS, ESP, Hillholder, TSC, ERM ve EPP gibi aktif güvenlik sistemleri, 7 koltuklu oturma düzeni, 3 bölgeli iklimlendirilmeli otomatik klima, DVD/SD/CD/MP3 oynatıcılı multimedya sistemi, Türkiye haritalı entegre navigasyon sistemi, Alpine ses sistemi, 8.4 inç dokunmatik ekran, geri görüş park kamerası, karanlık sensörü, deri döşeme koltuklar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, ısıtmalı ön koltuklar, Bluetooth sesli kontrol sistemi, krom kapı kolları ve tavan rayları; 19 inçlik alaşım jant gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.’ Dedi. Önkol, yeni Freemont’un önümüzdeki günlerde tanıtımının verilecek olan kokteyl ile plazalarında yapılacağını da vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.