banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Fevzi Demirkol'da Urfa Bakkallar Odasına Ziyaret

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kongreleri tamamlanan esnaf odalarını ziyaret ederek, oda başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, esnaf odaları ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Odasını ziyaret etti. Oda başkanlığına seçilen Selehattin Tokmak ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Demirkol, hayırlı olsun temennilerini iletti. Oda Başkanı Tokmak ile yaptıkları çalışmalar hakkında görüşen Başkan Demirkol, oda yönetiminin görüş ve önerilerini de dinledi.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Oda Başkanı Tokmak, Başkan Fevzi Demirkol’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Fevzi Demirkol da, açıklamasında Tokmak ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, ziyaretinin ikinci durağında ise Evren Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret etti. Başkan Demirkol, burada Kooperatif ve Zirai Aletler Odası Başkanı Mustafa Arslan ve yönetimi ile Oto Yedek Parçacıları Odası Başkanı Fuat Çakır ve yönetimi tarafından karşılandı. Oda başkanlığına seçilen Çakır ve yönetimine tebriklerini ileten Başkan Demirkol, daha sonrasında yapılan çalışmalara ilişkin oda üyeleriyle sohbet etti. 

Başkan Fevzi Demirkol’un son durağı ise Bakkallar ve Bayiler Odası oldu. Burada oda başkanlığında güven tazeleyen Mehmet Altun ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Demirkol, hayırlı olsun temennilerini iletti. Yapılan çalışmalarla ilgili görüşülen ziyarete ilişkin açıklama yapan Oda Başkanı Altun, ziyaretlerinden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.