banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Faruk Akbaş'tan bayram mesajı

Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı ve Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak Kurban Bayramı’nın tüm insanlığın yaralarının sarılmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Akbaş, bu günde kesilecek olan kurbanın Allah için maddi fedakarlık yaparak, Allah’a yaklaşmak gayesini taşıyan ve Allah'a teslimiyetin doruğunda gerçekleşen bir ibadet olduğunu ifade etti.

Akbaş: "Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali’nde bu bayram 4 gün tatil kararı aldık. Hal pazarı, bayram arifesine denk gelmesi nedeniyle Pazar günü de açık olacak. İçinden geçtiğimiz zor ve sıkıntılı sürecin bu bayramla sonlanmasını Allahtan diliyorum. Bu bayramın bölgemizdeki ve tüm islam alemindeki zülmlerine sona ermesine vesile olmasını Allahtan niyaz ediyorum. Başta esnaf üyeleriiz, STK İzleme platformu üyeleri olmak üzere tüm müslümanlara hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.