banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

Faruk Akbaş: Vatandaşın Ucuz Sebze Meyve Yemesi Hayal!


Hal yasasıyla uğraşılacağına Acilen Üretim eylem planını devreye koymaya çalışılmalı diyen Başkan Akbaş; “Vatandaş alamıyor, esnaf satamıyor. Bunun suçlusu ne Komisyoncu, Ne pazarcı, nede çiftçidir. Bunun tek nedeni yetersiz üretimdir” dedi.
İşte Akbaş’ın o Açıklaması: 
VATANDAŞ NASIL YANIYORSA,ESNAF DAHA BETER YANIYOR...
Bugün fiyatlar daha da yükselmiş, Vatandaş alamıyor, esnaf satamıyor. Bunun suçlusu ne Komisyoncu, Ne pazarcı, nede çiftçidir. Bunun tek nedeni yetersiz üretimdir. 
HAL YASASI İLE İSTEDİĞİNİZ KADAR OYNAYIN, ÇÖZÜM OLMAYACAKTIR. EĞER GERÇEKTEN FİYATLAR DÜŞECEKSE, VATANDAŞ UCUZA SEBZE MEYVE YİYEBİLECEKSE HALLERİ KÖKTEN KAPATIN, AMA NAFİLE... HALLER EMNİYET SÜBABIDIR. HALLER OLMAZSSA PİYASA ALTÜST OLUR.
Acilen Üretim eylem planını devreye koymalı bölge, bölge üretim hesaplaması yapıp, desteklemeliyiz. Yoksa bu gidişle vatandaşın ucuz sebze meyve yemesi hayal olacaktır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.